Søgaard Cykler

Vi er her for at hjælpe

Du kan kontakte os online, via telefon eller du kan besøge os i butikken.

Vores team hos Søgaard Cykler er sammensat af dedikerede og erfarne cykeleksperter, der er klar til at hjælpe dig med dine cykelbehov. Vi er stolte af at have et hold af passionerede ansatte, der er kyndige inden for forskellige cykeldiscipliner og kan tilbyde rådgivning og ekspertise.

Vi sætter en ære i at være lettilgængelige for vores kunder. Uanset om du har spørgsmål om vores produkter, ønsker vejledning om valg af cykel eller har brug for generel assistance, er vores team klar til at hjælpe dig.

Du kan nemt komme i kontakt med os ved at besøge vores butik, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at byde dig velkommen og give dig den nødvendige hjælp og vejledning. Du kan også kontakte os via telefon eller e-mail, og vi vil være glade for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med dine behov.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en troværdig og personlig serviceoplevelse. Vores team er dedikeret til at sikre, at du får den bedst mulige rådgivning og støtte, så du kan finde den perfekte cykel og udstyr, der passer til dine behov og præferencer.

Brug kontaktformularen

Du kan sende os din henvendelse her under. Eller du kan benytte informationen til højre.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Address

Ved Faurgården 5B
4300 Holbæk

Telefon

+45 72186300

Email

salg@soegaardcykler.dk

Åbningstider

Mon- Sat: 10:00 AM - 20:00 PM

Her er vi

Vi er placeret nemt tilgængelige med gode parkeringsforhold – Vi glæder os til at modtage dig!

Indkøbskurv Luk